Форма входу

Пошук

Календар

«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Неділя, 28.04.2024, 22:54
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Фізкультурно-спортивний клуб "ЕНЕРГІЯ", м.Бурштин
Головна » 2015 » Березень » 31 » В “Енергії” новий тренер
12:26
В “Енергії” новий тренер

Бурштинська “Енергія” розпочала підготовку до нового сезону. Наразі про участь у передсезонному обласному турнірі “Кубок Підгір’я” мова не йде, але дещо все ж прояснюється.

Зокрема, минулої п’ятниці, у конференц-залі Бурштинської міської ради відбулось офіційне представлення нового тренера дорослого складу “Енергії”. Ним став Володимир Федорняк, який досі тренував юнаків команди. Замінив Володимир Васильович на тренерському містку Володимира Рудницького, котрий у цьому році тренуватиме юнаків “Енергії”. Тобто відбулась така собі тренерська ротація.

Зумовленно це передусім ти, що в міжсезоння команду покинуло чимало основних виконавців і до лав основи тепер запрошені ще вчора гравці «юнаків». «Тож доцільніше, щоб новобранцями продовжив займатися тренер, який працював із ними попередні роки – зазначив президент команди Петро Іванків».

Присутній на нараді міський голова Петро Курляк подякував футболістам за минулорічний сезон, та той футбольний авторитет, який футболісти «Енергії» здобувають для Бурштина на полях області і запевнив у тому, що команді надавалася і надаватиметься у майбутньому всебічна підтримка та допомога. «За три роки команда має здобувати право виступу у першій лізі обласних змагань. Такий ставте собі план і робіть усе, щоб його виконати» - підсумував Петро Іванович

Начальник відділу молоді та спорту Бурштинської міської ради Галина Олексин привітала футболістів та тренерів з фактичним стартом нового сезону, та побажала успіхів у змаганнях.

Опісля цього футболісти та тренери обговорили основні наболілі питання з чемпіонату минулого, та обмінялися думками про цьогорічні баталії.

До слова, у цьому році на потреби футбольного клубу «Енергія» сесія Бурштинської міської ради заклала у бюджеті 90 тисяч гривень.

Від редакції бажаємо колективу гарно підготуватися до сезону, підсилитися і тішити бурштинів перемогами.

"Бурштинський вісник" №9 (131)

Переглядів: 475 | Додав: Step | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024 | Безкоштовний хостинг uCoz