Форма входу

Пошук

Календар

«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Середа, 15.05.2024, 00:23
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Фізкультурно-спортивний клуб "ЕНЕРГІЯ", м.Бурштин
Головна » 2014 » Червень » 24 » «ЕНЕРГІЯ» зіграли останній матч перед літньою відпусткою
00:49
«ЕНЕРГІЯ» зіграли останній матч перед літньою відпусткою

«ЕНЕРГІЯ» зіграли останній матч перед літньою відпусткою
Футболісти ФСК «Енергія» зіграли свій заключний поєдинок у першій половині сезону, Першості області 2 ліга.. У попередньому турі бурштинці на своєму полі зазнали поразки з рахунком 1 - 2 на користь ФК"Медик-Краснопіль", виходячи на поєдинок гравці "Енергії" прагнули реабілітуватися перед своїми вболівальниками і гідно завершити першу половину чампіонату.

Поєдинок «Енергія» – «Лімниця » став справжнім голепадом у ворота суперника і, за яким вболівальники з величезним інтересом спостерігали упродовж всього ігрового часу. На полі бурштинського стадіону «Енергетик» точилася справжня чоловіча боротьба, в якій суперники ще раз довели, що гідні один одного. А вболівальники, які незважаючи на холодну і дощову погоду прийшли підтримати команди, отримали справжню насолоду від гри.

Нагадаємо, що це вже було друге очне побачення команд в нинішньому сезоні. У першому поєдинку перемогу святкував бурштин з рахунком 4 - 0 .. Зрозуміло, що наші хлопці горіли бажанням виграти на очах своїх фанатів , але й на мажорній ноті завершити першу половину сезону.
. Однак, про все за порядком. З перших хвилин на полі точилася рівна боротьба з практично однаковими шансами на успіх. . . Однак «Енергія» не мала наміру здаватися і ще до свистка на перерву намагалася забити гол .

На відміну від першої, друга половина зустрічі пройшла за помітної переваги нашої команди. Підопічні Володимира Рудницького кілька разів були близькими до забитого голу . Однак кожен раз їм чогось бракувало – то майстерності, то везіння, а найчастіше досвіду. Тож єдине, що вдалося досягти у другому таймі нашим хлопцям, забити один вирішальний гол . Автором точного удару стає Тарас Гриців .Однак і цього було достатньо, щоб здобути перемогу 1 - 0. Юнацька команда бурштина впевнено перемогла своїх суперників з рахунком 9 - 0. І одноосібним лідером групи , пішла у відпустку маючи в активі
(40 )забитих голів і (3 )пропущені , і зароблене (21) очко.
Наступний матч Бурштинська "ЕНЕРГІЯ" 10 серпня у Ямниці.
Переглядів: 351 | Додав: Fedir | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024 | Безкоштовний хостинг uCoz